RECHERCHE NOORD-NEDERLAND

Hét particuliere onderzoeksbureau van Noord-Nederland

Particulier onderzoek en bedrijfsrecherche Drenthe – Friesland – Groningen

Wij zijn het nummer 1 recherchebureau voor de regio Noord-Nederland en zijn werkzaam vanuit Roden. Onze klanten komen echter uit het gehele land. Naast klanten uit Noord-Nederland weten ook klanten uit het westen ons te vinden (Amsterdam, Wassenaar, Alkmaar, Hilversum, Arnhem, etc.). Bovendien worden wij veelvuldig internationaal ingezet. Onze nuchtere inslag werkt wereldwijd.

Recherchebureau

Wij zijn een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend recherchebureau (POB-nummer 1243). Op het gebied van veiligheid en recherche leveren wij maatwerk, geen opdracht is namelijk hetzelfde. Wij hanteren geen starttarief en een vrijblijvend oriënterend gesprek is altijd mogelijk.

Wat is het doel van uw opdracht? Met de expertise die wij in huis hebben zijn wij in staat tot onderzoeken op een breed scala, waaronder:

  • Vermoeden van fraude;
  • Niet nagekomen afspraken (bijvoorbeeld een convenant of ziekmelding);
  • Onveilig gevoel;
  • Goed onderbouwde rapportages om een andere partij te waarschuwen;
  • Informatie inwinnen;
  • Op basis van de ingewonnen informatie een rechtszaak starten.

Fraude, oplichting, contractbreuk

Inmiddels hebben wij vele casussen mogen behandelen waarin vermoedens van fraude, oplichting en contractbreuk aangetoond moesten worden. Wij werken – met succes – voor o.a. vooraanstaande multinationals, goede doelen, semi-overheden en vele particulieren. Dit doen wij via de advocatuur en accountants, maar ook rechtstreeks. Hulpvragen behandelen wij uiterst vertrouwelijk en zorgvuldig. Daarbij zijn wij zeer persoonlijk betrokken. Iedere hulpvraag kent namelijk zowel een zakelijke als een emotionele component en hier houden wij altijd rekening mee. Onze jarenlange ervaring in combinatie met onze tariefstelling zijn voor vele klanten een eerste doorslaggevende factor. Wij doen onderzoek naar partneralimentatiefraude, arbeidsongeschiktheidsfraude en antecedenten. Daarnaast geven wij (inter-)nationaal veiligheidadvies, verrichten wij preventieve observaties en digitale recherche en gebruiken wij technische middelen om informatie in te winnen. Verder sporen wij vermiste goederen en personen op en doen wij onderzoek naar namaakgoederen. Deze lijst is echter onuitputtelijk: wij doen nog veel meer en in overleg is veel mogelijk.

Contact