Bart Spandaw

Leo brandsma

Met een achtergrond bij de politie als stevig fundament, ben ik samen met anderen de trotse eigenaar van een bedrijf dat zich richt op veiligheid, integriteit en intelligence.

Mijn ervaring bij de politie heeft me waardevolle inzichten en expertise gegeven in het waarborgen van de veiligheid van individuen en gemeenschappen, het handhaven van integriteit en het verzamelen van cruciale informatie.

Met een terugtredende overheid ervaren wij dat er een verschuiving ontstaat binnen het veiligheidsdomein. Een verschuiving met ruimte voor ondernemingen als de onze.

Wij streven naar het verder uitbouwen van een publiek private samenwerking. Wij hebben namelijk de overtuiging dat we met elkaar verder komen en dat we samen met anderen kunnen bouwen aan een maatschappij waar vertrouwen en rechtvaardigheid centraal staan.

Gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen. Ik mag dat samendoen met een toegewijd team van professionals die streven om voorop te blijven lopen in hun vakgebied, voortdurend te innoveren en te streven naar excellentie.

Bregje Nanhekhan-Veltman

Mijn interesse in de mens, maatschappij en criminaliteit als product daarvan maakte de studie Criminologie aan de Universiteit Leiden voor mij een logische keuze.

Na mijn studie zocht ik naar een passende uitdaging, die heb ik hier gevonden. 

Mijn werk is zeer dynamisch, passend bij de wereld van veiligheidsvraagstukken die continue in beweging staat.

Ik onderzoek veiligheidsvraagstukken in de breedste zin van het woord, variërend van criminologisch onderzoek tot particuliere recherchewerkzaamheden. 

Samen met ons fantastische team werken wij aan de meest uiteenlopende casussen.

TABITHA RIEMERSMA-VAN WIEREN

Als Office Assistant draag ik zorg voor de administratieve kant van de vele werkzaamheden waar Spandaw & Veltman zich mee bezighoudt.

Denk hierbij aan het beantwoorden van e-mails, het registreren van uren, het redigeren van onderzoeksrapporten, het opmaken van facturen, het plannen van afspraken en alles wat daar tussen maar voorbijkomt.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk uitdagend en prettig.

Dat ik mijn werk als prettig ervaar heeft ook zeer zeker te maken met het mooie team waar ik deel van uitmaak. We vullen elkaar aan, ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten en we hebben oog voor elkaar waardoor de sfeer zeer prettig is.

Naast deze werkzaamheden die ik part-time vervul ben ik, zoals mijn achternamen al verraden, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen.

missie & Visie

Missie
met criminologische kennis personen en organisaties ondersteunen in integriteits- veiligheids en intelligencevraagstukken.

VISie
BIJDRAGEN AAN EEN VEILIGE, INTEGERE EN HARMONIEUZE SAMENLEVING WAAR VERTROUWEN IN MENSEN VOOROP BLIJFT STAAN.