Integriteit

Grensoverschrijdend gedrag. Intimidatie. Manipulatie. Diefstal. Heling. Bedreiging. (interne) Fraude. Belangenverstrengeling. Psychische terreur. Vermoedens van drugssmokkel. Een kleine greep uit de thematiek waar Spandaw & Veltman zich mee bezighoudt. Of dit nu op de werkvloer of in de privésfeer plaatsvindt; onze specialisten ontzorgen en adviseren u graag om dergelijke integriteitsschendingen te onderzoeken en/of te voorkomen. 

PARTICULIER ONDERZOEK EN BEDRIJFSRECHERCHE

In Noord-Nederland zijn wij het nummer 1 recherchebureau. Klanten weten ons vanuit het gehele land te vinden. Bovendien worden wij veelvuldig internationaal ingezet. Onze nuchtere inslag werkt wereldwijd.

RECHERCHEBUREAU

Wij zijn een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend recherchebureau (POB-nummer 1243). Op het gebied van veiligheid en recherche leveren wij maatwerk, geen opdracht is namelijk hetzelfde. Wij hanteren geen starttarief en een vrijblijvend oriënterend gesprek is altijd mogelijk.

Met de expertise die wij in huis hebben zijn wij in staat tot onderzoeken op een breed scala, waaronder ingeval van vermoedens van fraude, niet nagekomen afspraken (bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of convenant) of een onveilig gevoel. U kunt hierbij denken aan de volgende onderzoeken: 

  • Arbeidsongeschiktheidsonderzoek;
  • Alimentatieonderzoek; 
  • Feitenonderzoek;
  • Integriteitsonderzoek (bij vermoedens van integriteitsschendingen);
  • Screening (van personeel of huurders). 

Klanten benaderen ons voor recherchewerkzaamheden omdat zij vermoeden dat hen onrecht wordt aangedaan. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een kwalitatief hoogstaand, objectief onderzoek uit te voeren. Ons Rapport van Bevindingen kan als bewijs dienen in rechtszaken. 

Inmiddels hebben wij vele casussen mogen behandelen waarin wij vermoedens van fraude, oplichting en contractbreuk objectief hebben weten vast te stellen. Wij werken – met succes – voor o.a. vooraanstaande multinationals, goede doelen, semi-overheden en vele particulieren. Dit doen wij via de advocatuur en accountants, maar ook rechtstreeks.

Hulpvragen behandelen wij uiterst vertrouwelijk en zorgvuldig. Daarbij zijn wij zeer persoonlijk betrokken. Iedere hulpvraag kent namelijk zowel een zakelijke als een emotionele component en hier houden wij altijd rekening mee.

tarieven

Elk onderzoek is anders, waardoor het niet mogelijk is om een vaste prijsindicatie te geven. Tarieven zijn beschikbaar op aanvraag.